FEJHALLGATÓ ERŐSÍTŐ

Nézet:
Sorrend:

Az LD Systems HPA6 sokoldalúan használható 19” 1 U méretű fejhallgató erősítő, hat teljesen független csatornával és sok szolgáltatással, melynek köszönhetően számos professzionális audió monitorozási alkalmazásban kiválóan megállja a helyét.

Minden csatornához 6,3 mm-es jack kimenet található az előlapon hangerő szabályzóval, monó/sztereó átkapcsolóval, külön jobb és bal oldal némítási lehetőséggel, valamint egy 6,3-mas jack bemenettel és main/aux szintszabályzóval egyéb hangforrások hozzákeveréséhez. A négyszegmenses kivezérlés jelzőn látható a kimenő szint, és a hátlapon lévő, csatornánként további két kimenetnek köszönhetően összesen 18 fejhallgatót csatlakoztathatunk a készülékhez.

A HPA6 fő szekciójában master hangerőt, nyolcszegmenses kivezérlés jelzőt és az összes csatornához keverhető, további hangforráshoz használható 6,3-as jack bemenetet találunk. A hátlapon a fő sztereó bemenet kapott helyet XLR és jack formátumban, ezen kívül továbbfűzésre szolgáló sztereó kimenettel is ellátták a készüléket.

Sorrend: