STÚDIÓTECHNIKAI SZAKÜZLET

Blog

A RØDE NTH-100 professzionális zárt, dinamikus stúdió fejhallgató, cserélhető és mindkét oldalon használható kábellel, állítható és FitLok™ mechanizmussal rögzíthető fejpánttal, Alcantara® bevonatú CoolTech™ hőelvezető fülpárnákkal a hosszantartó, kényelmes használatért.
Az ultra kompakt és univerzális két csatornás mikrofon és fejhallgató interfészt mobil eszközökhöz (Android/iOS) és számítógépekhez használhatjuk, USB-C aljzat Lightning, USB-C és USB-A összekötő kábelek segítségével
Használatát egy vagy két szereplős riport szituációkban, Vloggereknek, YouTubereknek, hírgyűjtőknek, riportereknek ajánljuk.
A RODE VideoMic ME-C egy rendkívül kis méretű de nagy érzékenységű és kiváló hangminőségű irányított mikrofon mely USB-C csatlakozójának köszönhetően közvetlenül csatlakoztatható USB-C aljzattal rendelkező telefonokhoz és tabletekhez.

A Datavideo bemutatta új, 4K felbontású, broadcast minőségű PTZ kameráját a PTC-280-at  A távvezérelhető Pan/Tilt/Zoom kamera két független video stream-et képes előállítani, így a stáb az élő műsort egyidejűleg streamingelheti a műsor Facebook oldalán és Youtube csatornáján.

A RØDE Wireless GO II egy ultra kompakt, két csatornás digitális vezeték nélküli mikrofon rendszer adóegységbe épített mikrofonnal és hangrögzítővel.