AKTÍV HANGFAL

Nézet:
Sorrend:

Az LD Systems Mix 6 A G3 ideális választás kis PA rendszerként, vagy monitorrendszerként való használatra. Beépített négycsatornás keverővel és D-osztályú, 2 x 280 W csúcsteljesítményű erősítővel rendelkezik. A kompakt basszus reflex ládába egyedi gyártmányú 6,5”-os mélyhangszórót és 1”-os magassugárzót szereltek, frekvencia átvitele 80 Hz és 20 kHz közé esik, sugárzási szöge 80° x 70 °, részletgazdag és ütős, kristálytiszta hangot produkál.
Számos külső forrásból képes jelet fogadni, többek között elektromos hangszerekből, okostelefonról, tabletről, MP3 és CD lejátszókról. A beépített keverő három mikrofoncsatornát és egy sztereó vonalcsatornát biztosít kétsávos hangszínszabályzóval, kapcsolható hi-Z bemenettel és 15 V-os fantomtáppal. A kimeneti szekció háromsávos master EQ-t, 4 szegmenses kivezérlés jelzőt, szabályozható monitor és felvételi (RCA) kimenetet kapott. Az LD Mix 62 A G3 rendelkezik továbbá egy DSP-vezérelt effektprocesszorral és 16 előreprogramozott effekttel, valamint túlvezérlés, túláram, rövidzárlat és túlmelegedés elleni védelmi áramkörökkel. A 4 ohmos hangfalkimenet a passzív LD Mix 6 G3 passzív hangfal meghajtására alkalmas kéthangfalas használathoz. A merev MDF láda két 16 mm-es rögzítőpont segítségével álló és fekvő helyzetben is elhelyezhető. Önmagában, vagy a passzív hangfallal kiegészítve az LD Mix 6 A G3 kiváló megszólalást és sokoldalú alkalmazást biztosít, emellett csekély súlyú és könnyen szállítható.

Az LD Systems Stinger MON121AG2 egy kompakt aktív színpadi monitor mobil felhasználásra.
A speciális fejlesztésű 12”-os koaxiális hangszóró integrált 1”-os magassugárzóval és erős ferrit mágnessel szimmetrikus 75°x75°-os sugárzási szöget és 124 dB-es hangnyomást tesz lehetővé, amely előnyös színpadi monitorként való alkalmazáskor. A koaxiális kialakítás rendkívül homogén hangzást eredményez a lesugárzott területen, valamint alacsony gerjedékenységgel lehet számolni. Az aktív monitort A/B osztályú erősítő hajtja 250 W-os kimenő teljesítménnyel és 80 Hz-20 kHz közötti frekvencia átvitellel, rövidzárlat elleni védelem és limiter teszi zavartalanná a működését.
A bemenő jelet XLR/jack combo csatlakozó fogadja, a kimenet XLR. A hátsó csatlakozópanelt a hangerőszabályzó, különböző színű LED visszajelzők, hálózati kapcsoló és IEC csatlakozó egészíti ki.
Az elegáns basszus-reflex kivitelű láda 15 mm-es rétegelt lemezből készült, strapabíró bevonatot kapott és ergonomikus, recézett fülek könnyítik a szállítást. A hangszórót fém rács védi, a monitor dőlési szöge 35°.

104 409 Ft + ÁFA

A PLAY15A aktív hangsugárzók beépített USB/SD-kártya lejátszóval és megvilágított kijelzővel rendelkeznek, többféle csatlakozási és beállítási lehetőséget biztosítanak, így számos felhasználási területen alkalmazhatók: pl. iskola, óvoda, templom, sportpálya, multimédiás bemutató, összejövetelek, stb. Rendkívül sokoldalú, kedvező árú hangrendszerek.

Az USB/SD-kártya lejátszó közvetlenül működtethető, illetve a mellékelt infravörös távirányítóval a hangfal előtt és mögött is irányítható. Csak be kell dugni az USB pendrive-ot, SD-kártyát és már szólhat is a zene. Külső hangforrások, pl. mikrofon, CD-játszó, keverőpult csatlakozására is lehetőség van, ezen kívül ötsávos hangszínszabályzó is beépítésre került a különféle hangbeállítások érdekében. A szolgáltatásokat ergonomikus kialakítású hordozófül és szabványos 35 mm-es hangfalállvány-hüvely teszi teljessé.

A PLAY12A aktív hangsugárzók beépített USB/SD-kártya lejátszóval és megvilágított kijelzővel rendelkeznek, többféle csatlakozási és beállítási lehetőséget biztosítanak, így számos felhasználási területen alkalmazhatók: pl. iskola, óvoda, templom, sportpálya, multimédiás bemutató, összejövetelek, stb. Rendkívül sokoldalú, kedvező árú hangrendszerek.

Az USB/SD-kártya lejátszó közvetlenül működtethető, illetve a mellékelt infravörös távirányítóval a hangfal előtt és mögött is irányítható. Csak be kell dugni az USB pendrive-ot, SD-kártyát és már szólhat is a zene. Külső hangforrások, pl. mikrofon, CD-játszó, keverőpult csatlakozására is lehetőség van, ezen kívül ötsávos hangszínszabályzó is beépítésre került a különféle hangbeállítások érdekében. A szolgáltatásokat ergonomikus kialakítású hordozófül és szabványos 35 mm-es hangfalállvány-hüvely teszi teljessé.

Az LD Systems DDQ10 kiemelkedő minőségű 2-utas aktív hangfal, amelyet kompakt rendszerben, monitorként, delay hangfalként, vagy beépített rendszerben alkalmazhatunk. A remek külső, a figyelemre méltó műszaki adatok és a minőségi alkatrészek kiváló teljesítményt garantálnak ebben a kategóriában.

A DDQ10 problémamentes működését egy speciálisan programozott 24 bit/48 kHz-es Sharc DSP biztosítja 127 dB-es dinamikával. Hangerőszabályzóval, delay szabályzóval, EQ-val, keresztváltóval, fáziskapcsolóval és számos, a hangszórók és végfokok számára nélkülözhetetlen védelmi áramkörrel rendelkezik. A hűtőbordák és a csendes működésű ventilátor további biztonságot jelent a túlmelegedés szempontjából. De a legfőbb újdonságot a prediktív csúcs-limiter szolgáltatja, amely 1 milliszekundummal előre lát az időben. Ez a megoldás torzításmentes megszólalást tesz lehetővé még maximális hangerő esetén is.

A DDQ10-be 10”-os Faital Pro PR300 típusú neodímium mágneses hangszóró és BMS magassugárzó került beépítésre. Az aszimmetrikus tölcsérnek köszönhetően a közönség első sorától az utolsóig optimális sugárzási szög és hangerőszint jön létre. Kiemelkedően jó dinamika tapasztalható egészen 20 kHz-ig. A két hangszórót két különálló D-osztályú Hypex UCD400 típusú végfok hajtja, egyenként 400 W teljesítménnyel. Lineáris frekvenciamenettel, valamint rendkívül alacsony harmonikus torzítással és zajszinttel rendelkeznek a terhelésfüggő vezérlésnek köszönhetően, a kapcsolóüzemű tápegység pedig kiváló hatásfokot eredményez. A hangsugárzó maximálisan 132 dB hangnyomásra képes 80°×60° sugárzási szögben, a vízszintes sugárzási tartomány a különleges szimmetria eredményeként jön létre.
A bemenet, a továbbfűzési lehetőség és a kapcsolható mélynyomó kimenet XLR aljzatok formájában van jelen a DDQ10-ben. A földhurokból származó zajokat a földleválasztó kapcsolóval szüntethetjük meg, a rendszerfunkciókat LED-ek jelzik.

A strapabíró basszusreflex-rendszerű láda 15 mm-es nyír rétegelt lemezből épül fel, recézett borítást és fém hangszórórácsot kapott. A láda kialakítása olyan, hogy 50°-os szögben is a padlóra helyezhető monitorládaként, a tölcsér ennek megfelelően elfordítható. Dönthető állványhüvellyel is ellátták. Az Evolutive füleknek és a csekély súlynak köszönhetően könnyen szállítható.

A DDQ10 aktív hangsugárzó Németországban készül.

284 252 Ft + ÁFA

Ideális választás kisméretű PA és monitor alkalmazásokhoz. Beépített 7-csatornás keverővel és 2 x 400 W-os D-osztályú erősítővel rendelkezik. A kompakt basszus reflex ládába 10“-os egyedi mélyhangszórót és 1“-os Celestion magassugárzót szereltek, frekvencia átvitele 65-20000 Hz, sugárzási szöge 90° x 60°, kristálytiszta, ütős és részletgazdag hangzást nyújt.

Széles körben képes fogadni különféle bemeneti hangforrásokat, így elektromos hangszereket, okostelefont, tabletet, MP3 és CD lejátszót. A beépített keverő három mikrofon csatornát, egy sztereó vonal csatornát kétsávos EQ-val, kapcsolható hi-Z bemenettel és 48 V-os fantomtáppal kezel. A kimeneti szekcióban háromsávos master EQ, négy szegmenses LED szintjelző, valamint XLR monitor, mélynyomó és RCA felvételi kimenet található. Az LD MIX 102A G3 ezen felül 16 presettel rendelkező DSP effektprocesszort, limitert, valamint túlterhelés, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védőáramköröket is tartalmaz. A speakON kimenetre a passzív LD MIX 102 G3 ládát csatlakoztathatjuk, így sztereó összeállítás jön létre.

A láda merev rétegelt lemezből készült, 50°-os dőlésszöggel monitor ládaként is alkalmazható, állványhüvelye 5°-ban dönthető. Magában, vagy az LD MIX 102 G3 passzív ládával sokoldalúan használható, könnyen szállítható.

136 063 Ft + ÁFA

utas aktív 15”-os basszus reflex PA hangsugárzó
• Nagyhatásfokú 500 W RMS digitális erősítő, 134 dB max. hangnyomás
• Többcélú kialakítás szélessávú, szatellit és monitor alkalmazáshoz
• Presetek a gyors frekvenciatartomány szabályozáshoz
• BEM-optimalizált terelőlemez a magassugárzóhoz az egyenletes sugárzás érdekében
• 15”-os egyedi mélyhangszóró és BMS nyomókamrás magassugárzó
• DynX® DSP technológia a torzításmentes működés érdekében
• 2 vonal/mikrofon csatorna független gain szabályzással és mono mix kimenet
• 15 mm-es nyír rétegelt lemezből készült láda rendkívül ellenálló polyurea felülettel és M10-es függesztési pontokkal
• Az ütésbiztos hangszórórács maximális védelmet nyújt a hangszórónak
• 36 mm-es kettős hangfalhüvely 0° és 5°-os dőléssel
• Beépítési és szállítási kiegészítők nagy választéka

A mindennapi kemény igénybevételekre tervezett kétutas rendszer igazi professzionális előadó. Basszus reflex kialakításával és gondosan megválasztott, felhasználóbarát presetjeivel szélessávú, szatellit és monitor alkalmazásokhoz is megfelel. A Stinger® 15 A G3 nagyhatásfokú D-osztályú erősítővel van ellátva, amely hatalmas 500 W RMS teljesítményt nyújt. Egy egyedi tervezésű 10”-os mélyhangszórót, valamint egy BMS nyomókamrás magassugárzót hajt meg, amelyek ütős mélyeket és lágy magasakat biztosítanak. A magassugárzó terelőlemeze BEM használatával, a hangsugárzás és hangterjedés numerikus modellezésével készült. Csökkenti a padló és a mennyezet visszaverődéseit, hatékonyan szünteti meg az oldalirányú terjedést és jól kontrollált egyenletes sugárzási karakterisztikát nyújt. A Stinger® 15 A G3-ban alkalmazásra került a DynX® DSP technológia, amely mindig biztosítja a legjobb megszólalást a maximális tisztasággal és ütős mélyekkel. A processzor crossover és többsávos limiter funkciót is magában foglal a fázishelyes működés és torzításmentes megszólalás érdekében. A kivitelezés igazi igáslóra utal, a láda merev nyír rétegelt lemezből készült, amelyet kemény polyurea bevonattal láttak el a kiemelkedő strapabírás érdekében. A fém hangszóróráccsal, kettős hangfalhüvellyel, függesztési pontokkal és ergonomikus hordozófülekkel ellátott Stinger® 15 A G3 kedvező árával kiváló megoldást biztosít a professzionális hangerősítés területén. Számos kiegészítő segíti az élő és telepített alkalmazásokat.

192 835 Ft + ÁFA

A Revolver sorozat a műanyag hangfalak új generációjának kezdetét jelenti. Nagyobb teljesítmény, nagyobb hangerő, nagyobb hangnyomás és több basszus – ezek a jellemzők teszik univerzálisan használható P.A. rendszerré a Revolver sorozatot. Számos helyen alkalmazható a Revolver sorozat, legyen az P.A. rendszer, telepített rendszer, vagy monitor hangfal. A diszkrét A/B osztályú erősítők válogatott márkás alkatrészekből állnak, amelyek garantálják a megbízható és folyamatos működést. A Revolver sorozatban minden szokásos védőáramkör megtalálható. A hangfalak kiváló minőségű neodímium (ND) komponensekből készülnek

106 850 Ft + ÁFA

• 2 utas aktív 10”-os basszus reflex PA hangsugárzó
• Nagyhatásfokú 300 W RMS digitális erősítő, 130 dB max. hangnyomás
• Többcélú kialakítás szélessávú, szatellit és monitor alkalmazáshoz
• Presetek a gyors frekvenciatartomány szabályozáshoz
• BEM-optimalizált terelőlemez a magassugárzóhoz az egyenletes sugárzás érdekében
• 10”-os egyedi mélyhangszóró és BMS nyomókamrás magassugárzó
• DynX® DSP technológia a torzításmentes működés érdekében
• 2 vonal/mikrofon csatorna független gain szabályzással és mono mix kimenet
• 12 mm-es nyír rétegelt lemezből készült láda rendkívül ellenálló polyurea felülettel és M10-es függesztési pontokkal
• Az ütésbiztos hangszórórács maximális védelmet nyújt a hangszórónak
• 36 mm-es kettős hangfalhüvely 0° és 5°-os dőléssel
• Beépítési és szállítási kiegészítők nagy választéka

A mindennapi kemény igénybevételekre tervezett kétutas rendszer igazi professzionális előadó. Basszus reflex kialakításával és gondosan megválasztott, felhasználóbarát presetjeivel szélessávú, szatellit és monitor alkalmazásokhoz is megfelel. A Stinger® 10 A G3 nagyhatásfokú D-osztályú erősítővel van ellátva, amely komoly 300 W RMS teljesítményt nyújt. Egy egyedi tervezésű 10”-os mélyhangszórót, valamint egy BMS nyomókamrás magassugárzót hajt meg, amelyek ütős mélyeket és lágy magasakat biztosítanak. A magassugárzó terelőlemeze BEM használatával, a hangsugárzás és hangterjedés numerikus modellezésével készült. Csökkenti a padló és a mennyezet visszaverődéseit, hatékonyan szünteti meg az oldalirányú terjedést és jól kontrollált egyenletes sugárzási karakterisztikát nyújt. A Stinger® 10 A G3-ban alkalmazásra került a DynX® DSP technológia, amely mindig biztosítja a legjobb megszólalást a maximális tisztasággal és ütős mélyekkel. A processzor crossover és többsávos limiter funkciót is magában foglal a fázishelyes működés és torzításmentes megszólalás érdekében. A kivitelezés igazi igáslóra utal, a láda merev nyír rétegelt lemezből készült, amelyet kemény polyurea bevonattal láttak el a kiemelkedő strapabírás érdekében. A fém hangszóróráccsal, kettős hangfalhüvellyel, függesztési pontokkal és ergonomikus hordozófülekkel ellátott Stinger® 10 A G3 kedvező árával kiváló megoldást biztosít a professzionális hangerősítés területén. Számos kiegészítő segíti az élő és telepített alkalmazásokat

121 969 Ft + ÁFA

A Stinger12G2 aktív kétutas hangsugárzó mobil- és beépített alkalmazásokhoz, valamint monitorként is használható.
A kétutas basszus reflex rendszerű láda masszív rétegelt lemezből készült, 12”-os mélysugárzót és 1”-os BMS magassugárzót kapott, melynek köszönhetően 118 dB-es (132 dB csúcs) hangnyomásra képes. A beépített erősítő Hypex Ucd400 D-osztályú, 400 W folyamatos teljesítménnyel 4 Ohm terheléssel. A hangkép megváltoztatására kétsávos EQ áll rendelkezésre. A csatlakozók XLR/jack combo és XLR (kimenet) típusúak. A Speakon kompatibilis végfok kimenet lehetővé teszi párhuzamos passzív Stinger ládák és mélynyomók alkalmazását.
A láda hat furatot kapott a függesztéshez, valamint ±14° függőleges dőlésszögű, három fokozatban állítható állványhüvelye van. Az innovatív LD Evolutive füleknek köszönhetően a láda minden irányból jól megfogható és könnyen szállítható. A rögzítő keret és a védőhuzat külön vásárolható meg hozzá.

142 205 Ft + ÁFA
Sorrend: