VIDEOFAL VEZÉRLŐ

Nézet:
Sorrend:

A Datapath Fx4 egy sokoldalú, önállóan működő kijelző vezérlő, választható bemenettel, nagy sávszélességű és egyszerre fűzhető. Emellett 4 egymással szinkronban álló kimenettel rendelkezik, legyen az Displayport vagy HDMI.

Az Fx4 1 DisplayPort fő bemenet mellett két HDMI bemenetet is kezel. Ezeken a bejáratokon képes fogadni 4K (60 fps) vagy UHD (30 fps) adatfolyamot. A felhasználó választhatja meg, hogy melyik bemenetet használja.

Bármelyik kimeneten megjeleníthetjük a forrás bármely részletét, minden szükséges képmanipulációt (vágás, nyújtás, forgatás) kezel a Datapath Fx4. A forráskép bármelyik régiója többször is megjeleníthető, vagy az egyes kimenetekre választott szeletek fedhetik egymást, így kellőképpen sok kreatív installációt tudunk létrehozni.

599 900 Ft + ÁFA

Vigyázat ! Csak kreatívaknak !

A Datapath x4 egy videofal-vezérlő célhardver, mely egy DVI-D forrás jelét osztja szét 4db különálló DVI-D kimenet számára.
A négy darab különálló képrészlet szabadon forgatható, tükrözhető, méretezhető, így a végeredménynek csak a képzelőerőnk szab határt...

 

A Datapath x4 ideális megoldás digital signage rendszerekhez, kisebb videofal alkalmazásokhoz. A rendszer programozásához ingyenes szoftvert biztosít a gyártó, melynek segítségével komolyabb videotechnikai ismeretek nélkül is gyors és professzionális eredmények érhetőek el.

 

399 900 Ft + ÁFA
Változatok

A Datapath Hx4 egy videófal vezérlő, amely képes egyetlen 4K  jelet négy HD kimeneten ultra-nagy felbontásban vezérelni. Ha a Wall Designer szoftverrel együtt használják, a Hx4 a kívánt forráskép bármilyen elrendezését vagy konfigurációját lehetővé teszi.

Jellemzők:

  • 4K 30 fps bemenet
  • Felskálázott HD kimenetek
  • Hálózati kapcsolat
  • HDCP támogatás
  • Négy HDMI kimenet

A Hx4 egy HDMI 1.4 fő bemenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az akár 2160p 30 fps videók átvitelét. Továbbá négy HDMI kimenet felskálázva biztosítja, hogy a tartalom vizuálisan a lehető legmagasabb minőségű legyen. Az ethernet port lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy felvehessék az eszközt a hálózataikra, vagyis a Hx4 programozható távolról is.

 

499 900 Ft + ÁFA
Sorrend: