STÚDIÓTECHNIKAI SZAKÜZLET      

Súgógép

A Datavideo ötletesen kiaknázta az iPad és Android táblagépek sokoldalúságát és létrehozta a TP-xxx sorozatú, tablet alapú súgógép családját. Ezek a készülékek a sokkal drágább hagyományos teleprompterek funkcióit biztosítják a vLoggerek és kisebb céges videostúdiók részére is elérhető áron.

Használatuk rendkívül egyszerű: A kamera állványra rögzíthető tükörrendszer tartószerkezetébe kell helyezni az ingyenesen letölthető dv Prompter Plus iOS vagy Android alkalmazást futtató táblagépet. Az előre megírható szövegek elkészítéséhez számos betűtípus, szín és szövegméret áll rendelkezésre. A szoftver a scripteket és markereket egy meghatározott sebességgel játsza le, de lehetőség van a betűméret illetve lejátszási sebesség valósidejű állítására is az opcionális WR-500 Bluetooth távvezérlő segítségével.

A Datavideo súgógépek a kialakításuknak illetve a készülékcsomagban található adaptereknek köszönhetően bármilyen kamerához és állványhoz használhatóak.

A három típus közül a Datavideo TP-300 egy általánosan használható, "univerzális" súgógép.

A DSLR kamerákhoz a Datavideo TP-500 súgógépet ajánljuk, ennek a tükörrendszere megegyezik a TP-300-éval, az árnyékoló palástja viszont rövidebb a DSLR fényképezőgépek kialakítása miatt. A keretbe fogható tablet mérete mind kettő esetében max. 11.6".

A nagyobb méretű (és nagyobb optikával rendelkező) ENG kamerákhoz a Datavideo TP-650 súgógépet javasoljuk. Ennek a tükörrendszere és az árnyékolópalástja jóval nagyobb, így a keretbe fogható tablet mérete is eltér az előző két típusétól, a maximális méret 15.6".


5termék15
5termék15