STÚDIÓ FEJHALLGATÓ

Nézet:
Sorrend:

A tökéletes választás a hangmérnököknek, otthoni zenehallgatóknak és zenészeknek. Az Audio-technica ATH-M30 dinamikus sztereó fejhallgatót a legmagasabb szintű, pontos hangvisszaadásr tervezték, biztosítva a maximális kényelmet és a kiváló hangminőséget a hosszú zenehallgatásokhoz. A fejhallgató "alacsony profilú", zárt  kialakítású, kűlső zajok ellen kiváló szigeteléssel. Személyes véleményem szerint ez az egyik legjobb ár/minőségű fejhallgató az árjategóriájában. Mindenképpen érdemes felvenni a kipróbálandó fejhallgatók listájára. Az féloldasat kivezetett kábel hossza 3m és a tartozékok között megtalálható a 6,3mm-es átalakító is.

Nagy hangerőt előállító, mégis kristálytiszta, részletes hangzást adó dinamikus fejhallgató. Kezelése könnyű, viselése hosszan tartóan is kényelmes. Összecsukható kialakítása megkönnyíti a szállítást és tárolást. Állítható fejpántja és a különösen hajlékony OFC vezetéke biztosítja a maximális komfortot; 3,5mm-es aranyozott jack csatlakozóval és menetes rögzítésű 6,3mm-es adapterrel csatlakoztathatjuk.

Az ATH-M40X professzionális stúdió monitor fejhallgató kiemelkedően pontos, lineáris, kiterjesztett frekvenciamenettel rendelkezik. Minőségi komponensei nagyon magas hangnyomás elérését teszik lehetővé a hangzás kiemelkedő tisztaságának megtartása mellett. A külső tulajdonságok között megtalálható az erős, rángatásálló kábel és a kényelmes, fület körülvevő fülpárnák, melyek 180°-ban elforgathatók az egyoldalas monitorozás céljából. A stúdió fejhallgató 40mm-es meghajtója neodímium mágnessel és rézborítású alumínium tekerccsel rendelkezik a lehető legkisebb tömeg érdekében. 3.4m kábellel szerelt, szabványos 6.3mm-es jack dugóval. Az egyszerű szervizelhetőség érdekében a kapszulák, kábelek és a fülpárnák szükség esetén akár külső helyszínen (terepen) is cserélhetők.

Az ATH-M70x arra készült, hogy felfedje a legapróbb zenei részleteket, legyűgöző pontossággal a nagyon mély tartományoktól a nagyon magas frekvenciákig. 5-től 45 000 Hz-ig terjedő frekvenciaátvitele – a szabadalmazott 45mm-es átmérőjű meghajtóknak köszönhetően – tökéletesen kiegyensúlyozott, és még nagy hangerőn is kiemelkedő hangtisztaságot és felbontóképességet nyújt, 2000 mW-os terhelhetősége révén.

A pontosság és a terhelhetőség kombinációja teszi az ATH-M70x-et tökéletes partnerré stúdió- és színpadi keveréshez, hangfelvételhez, DJ monitorozáshoz, masteringhez, utómunkához.

ÚJ

Az Audio-Technica első nyitott referencia fejhallgatója, a vadonatúj ATH-R70x a francia Arro kreatív ügynökséggel együttműködve készült el. A speciális meghajtókkal, és a méhsejtes alumíniumrácsos, transzparens házzal ellátott fejhallgató nagyon pontos és természetes, nyitott hangkaraktert biztosít. A kedvelt "3D Wing Support" támasztékrendszer új, továbbfejlesztett verziójával rendelkezik, a professzionális felhasználásban gyakori, hosszúidejű használat érdekében. Masszív, mégis nagyon könnyű, és egyedi, kétoldalas kábelbevezetéssel van ellátva, lecsatolható kábellel, ami automatikusan fenntartja a korrekt sztereó orientációt (függetlenül attól, hogy melyik kábel hová csatlakozik). Az R70x hosszantartó kényelem és hangtisztaság nyújtására készült.

 

Sorrend: