DI-BOX

Nézet:
Sorrend:

A PDI-09 „The Junction” (úttorkolat) DI-box kifejezetten gitárosoknak készült, vonalszintű előerősítőkkel való használatra, vagy pedig az erősítő és a hangfal közé kötve, lehetővé téve, hogy közvetlenül a keverőre és felvevőre küldjük a hangszóró jelet mikrofonozás nélkül. A beépített szűrőáramkörök az eredeti hangszóróhangzást szimulálják, a hangszín Mellow, Normal és Bright között választható.

A PDI-03 passzív készülék, amely az erősítő hangfalkimenetéről kapja a jelet és szimmetrikus/aszimmetrikus jellé alakítja, amellyel keverő, felvevő, vagy végerősítő bemenete hajtható meg. A berendezés 8 ohmos terhelésre van beállítva, de 2, 4 vagy 16 ohmos változat is rendelhető. A Thru jack kimenetet használva direkt kimenetet kapunk, miközben a hangfal is üzemel, ezen kívül még négy jack kimenet áll rendelkezésre önálló szintszabályzóval. A két darab háromállású hangszínszabályzóval az amerikai, brit, vagy tiszta hangzású hangszórótípusokat, valamint a zárt 4×12-es, a semleges, vagy a nyitott 2×12 ládák hangzását szimulálhatjuk.

108 661 Ft + ÁFA

A Palmer PAN 01 pro, mint ahogyan a neve is mutatja, a méltán népszerű PAN 01 kissé módosított változata. A passzív DI-box jobb minőségű és árnyékolt transzformátort kapott, melynek eredményeként még kisebb lett a torzítás, főleg az alacsony frekvenciákon.
A PAN01 változattal összehasonlítva a ház erősebb felépítésű, és a kapcsolók is masszívabbak lettek. A készülék további szolgáltatása, hogy a link kimenetet második bemenetként is lehet alkalmazni, amennyiben sztereó jelet kívánunk monósítani a DI-boxon belül. A fix 20 dB-es bemeneti csillapításnak köszönhetően a PAN 01 pro nagyimpedanciás hangforrásokhoz is kiválóan használható.
A Palmer PAN 01 pro DI-box valamennyi szükséges szolgáltatást nyújtani tudja, mindezt kiváló minőségben.

A PAN-01 passzív DI-box, jack bemenettel és párhuzamos Thru kimenettel, valamint szimmetrizáló trafóval ellátott XLR kimenettel. A bemeneti érzékenység csökkenthető, vonal- és hangszórószintű jelek kezelésére is alkalmas.

A PAN-02 aktív DI-box mind elemes, mind pedig 48 V-os fantomtápos működésre alkalmas. Aktív áramkörök, magas (1 MOhm) bemenő impedancia és érzékenység (különbség a ki- és bemenet között -4 dB) jellemzik. A szimmetrizáló trafós kimenet és a speciális „lebegő földes” áramkör lehetővé teszi a földelés leválasztását fantomtápos üzemmód közben is.

A DX10 minden alkatrésze kiváló minőségben készül a cég szigorú szabványai szerint. A transzformátor a DI-box legfontosabb összetevője, ennek van a lenagyobb befolyása a hangzásra. A tekercselési aránya 6+6 az 1-hez. A DX10-ben lévő transzformátort házon belül fejlesztették ki nagy körültekintéssel, tekintettel a hangra gyakorolt számottevő hatására. Csak a legjobb anyagok elég jók erre a célra: Mu-metál, azaz nikkel-vas ötvözet, amelyet kiemelkedő mágneses vezetés jellemez. A Klotz DX10 biztosítja a hang természetességét és stabilitását, amely megkülönbözteti a piacon kapható többi DI-boxtól. El lehet búcsúzni a torzítástól!

A rendkívül masszív készülékház jól bírja a turnék megpróbáltatásait. A bizalom jele, hogy a gyártó 5 év garanciát ad a termékre.

• Németországban készül
• Kézzel csévélt Klotz transzformátor Mu-metál árnyékolással a jobb RF védelemért
• Egyedi 100% Mu-metál transzformátormag
• Transzformátor tekercs arány 6+6:1
• Robusztus és árnyékolást nyújtó rozsdamentes acél készülékház lézergravírozással
• Jelentős mértékben semlegesebb hangzású és stabilabb, mint más DI-boxok a piacon
• Öt év garancia
• A sikeres D10KL utódja

A Palmer PAN02 PRO bővített funkciókkal rendelkező aktív DI-box. Ezek közé tartozik az aszimmetrikus XLR bemenet, a háromfokozatú (-10, -20, -30 dB-es) osztókapcsoló, valamint a kapcsolható 12 dB-es gain és a +20 dBu maximális kimeneti feszültség. A földleválasztó kapcsolónak van egy „lift” állása, amely a lágy és az erős földelés közötti beállítást teszi lehetővé. A szimmetrikus kimenet kifejezetten erre a célra fejlesztett Mumetal házba épített kiváló minőségű transzformátorral működik. A PAN02 Pro 9 V-os elemről, vagy 48 V-os fantomtápról üzemeltethető. Kétszínű LED jelzi, hogy melyik áramforrás van működésben.

Sorrend: