JELFORRÁS

Nézet:
Sorrend:

A NanoPlayer box WAV/MP3 audió tartalmakat játszik le automatikusan a készülék bekapcsolásakor, illetve interaktív módon bemeneti kontaktuson keresztül, vagy infra távirányítóval vezérelve.

Kis mérete ellenére a NanoPlayer box számos alkalmazásban használható. Az SD kártyán tárolt hangfájlok a fájl menedzser használatával egyszerűen rendezhetők. A fájlok elnevezése és struktúrája határozza meg, mi módon kerüljenek lejátszásra.

A dupla erősítő lehetővé teszi két headset, vagy két ID-AL MonoEarphone csatlakoztatását. A NanoPlayer box ezen kívül 2x8 W-os erősítővel rendelkezik, amelyhez két passzív hangfalat lehet csatlakoztatni.
A NanoPlayer box interaktivitása abban nyilvánul meg, hogy egy bemeneti érzékelő egy nyomógomb, mozgásérzékelő, vagy bármilyen elektromos esemény hatására triggereli a hangfájlt. A triggerelés, a lejátszás, valamint a hangerő beállítás infra távirányító (opcionális) segítségével is vezérelhető.
A NanoPlayer box ideálisan használható költséghatékony megoldás bármilyen terület hanggal való ellátására, installációkhoz, közleményeknek a hallgatósághoz való eljuttatására, vagy hangrendszerként nyilvános helyeken.

A folyamatosan frissülő technikai és programozási segédletek a gyártó honlapján érhetők el!

A ChronoPlayer egy egyszerűen üzembe helyezhető hangberendezés, amely üzenetek és zene lejátszására képes időzítési lehetőségekkel. RS-232 csatlakozójának köszönhetően távvezérelhető, a programozó szoftver pedig sokoldalú eszközzé teszi az alkalmazások széles spektrumában.

A hangfájlok (MP3, WAV) SD/SDHC kártyán, vagy USB flash meghajtón mappákban tárolhatók. A mappák elnevezése számokkal és tagekkel határozza meg a lejátszás mikéntjét.

Kiválóan alkalmazható iskolákban az órák kezdetének és végének jelzésére, üdvözlő és figyelmeztető üzenetek lejátszására, nyilvános helyeken a vásárlók és a személyzet információkkal való ellátására, gyárakban rendkívüli hírekhez és a gyártással kapcsolatos információkhoz, valamint egyéb alkalmazásokban hirdetések, reklámok, stb. lejátszásához.

Az ingyenes SHEDULER időzítő program illetve a folyamatosan frissülő technikai és programozási segédletek a gyártó honlapján érhetők el!

A MicroPlayer MKII egy igen sokoldalú lejátszó, amelyet különösen olyan installációkban lehet használni, ahol hang, zene, hangeffektus, vagy kommentár közvetítésére van szükség akár előre meghatározott lejátszási sorrendben, akár interaktív módon.

Az MP3/Wav fájlok SD/SDHC kártyán, vagy USB kulcson vannak tárolva. A beépített 2x20 wattos digitális erősítő teljesítménye éppen elegendő kis és közepes méretű helyszíneken. A fájlok rendezése egyszerű, mindössze egy fájlmenedzser szükséges hozzá. A fájlok elnevezése opcionális címkével is ellátható, amely befolyásolja a lejátszó viselkedését.

A két 500 mA-es MosFet kapcsoló kimenet lehetőséget biztosít kontaktus bemenettel rendelkező külső berendezések, LED-ek, relék, stb. triggerelésére.

Az erősítő kimenet az előlapról szabályozható, ezzel is növelve a készülék sokoldalúságát.
A fájlok lejátszása indítható a kontaktus bemenetre küldött trigger jellel, infra távirányítóról küldött utasítással, vagy az RS232 soros linken keresztül.

Az RS232 soros link által biztosított funkciók bővítik a MicroPlayer felhasználási területét. Az RS232 linken keresztül a lejátszó automatikusan vezérelhető számítógépről, vagy egy másik MicroPlayer MKII-ről. A lejátszó testreszabott adatokat is képes küldeni a soros kimeneti linken keresztül. Láncba kötve az utasítások az összes készülékre (max. 127 darab) eljutnak, minden készülék önállóan címezhető. Monitor üzemmódban az állapot adatok a soros kimenetre kerülnek és a MicroPlayer MKII állapota egy külső eszközről ellenőrizhető.

Alacsony fogyasztású üzemmódba állítva a MicroPlayer MKII hosszú üzemidőt biztosít elemről, vagy akár napelemről táplálva.

Az új generációs MicroPlayer MKII egy sokoldalú hangforrás, melyet önálló készülékként, rendszer részeként, vagy 19”-os rackbe szerelve használhatunk, köszönhetően 1/3 rack méretének.

A folyamatosan frissülő technikai és programozási segédletek a gyártó honlapján érhetők el!

 

Néhány példa a felhasználási lehetőségek közül:

 • Közterületeken figyelmeztető üzenetek, praktikus információk, utasítások sugárzása
 • Hangforrás interaktív pavilonok és állomások számára
 • Vészjelzés leadása hibás működés érzékelésekor szerszámgépek esetében
 • Élményparkokban meghökkentő beszélő állatok megjelenítésére
 • Akár 15 nyelven történő audió közvetítés
 • Múzeumokban és galériákban beszélhetnek a tárgyak és elmondhatják a történetüket
 • Vidámparkokban hangeffektusok lejátszása
 • Zónánként egy készülékkel különféle háttérzenét lehet biztosítani szállodákban, fitnesz központokban
 • Építészeti tereket lehet megtölteni hanggal

A NanoPlayer MKII egy rendkívül sokoldalú OEM hangkártya, különféle készülékek, berendezések, járművek hangrendszerrel történő ellátására.

A NanoPlayer MKII SD/SDHC memóriakártyán tárolt Wav és MP3 formátumú hangfájlokat képes olvasni. Az üzeneteket, zenét, vagy hangeffektusokat a bekapcsolást követően lejátssza. A bemeneti kontaktusok aktiválásával, vagy az infra távirányító utasítására egy vagy több összefüggő fájlt játszik le.
A kártyán lévő fájlok rendezése egyszerű, csak egy fájlmenedzsert igényel.

Bekapcsoláskor az első mappa kerül olvasásra. A második mappát a bemeneti kontaktusok triggerelésének, vagy a távirányító utasításának hatására olvassa be a készülék.
A fájlnevek és mappanevek határozzák meg a lejátszás módját: véletlenszerű vagy sorrendben történő, részleges vagy folyamatos, megszakítható vagy nem megszakítható, többszöri vagy egyszeri.
Automatikus lejátszás: bekapcsoláskor megkezdődik a lejátszás (konfigurálható).
Interaktivitás: az egyik bemeneti kontaktus aktiválása alkalmas lejátszás triggerelésére, akár érzékeléskor, akár kiválasztáskor.

Alacsony fogyasztás: a lejátszó áramfogyasztása nagyon alacsony, így hosszú üzemidő érhető el elem használatával. Ennek köszönhetően a NanoPlayer MKII szabadtéri alkalmazásra is megfelel, napelemes tápegység alkalmazásával.

Beépített erősítő: közvetlenül hangfalakra, vagy sztereó vonalkimenetre köthető.

A folyamatosan frissülő technikai és programozási segédletek a gyártó honlapján érhetők el!

A NanoPlayer MKII egy sokoldalú hangforrás, amely széles körben használható különféle OEM alkalmazásokban:

 • A NanoPlayer MKII bútorba is beépíthető zenélő eszközök létrehozására
 • Különböző tárgyak adhatnak hangot például mozgásérzékelő trigger jelének hatására
 • Ipari alkalmazásban automatikus üzenetfiókként használható
 • Hanginformációs eszközként alkalmazható kertekben, parkokban. Az alacsony fogyasztás lehetővé teszi napelemek használatát is
 • Interaktív audió lehetőséget biztosít játékoknak, modelleknek

A CD/MP3 lejátszó széles körben alkalmas PA rendszerekhez (színházak, kocsmák, várótermek) és olyan különleges szolgáltatásokat kínál, mint pl. a folyamatos ismétlés, véletlenszerű lejátszás, MP3 anyagok lejátszása USB tárolóeszközről és SD kártyáról. Képes audió CD-k, írott CD-k (CD-R) és MP3 CD-k lejátszására is.

Sorrend: