06 (1) 365-3496 | info@perfectaudio.hu

06 (1) 365-3496 | info@perfectaudio.hu

Kenwood PKT-23E pmr adóvevő

Bemutatótermünk minden látogatójának megakad a szeme ezen az apró Kenwood walkie talkie készüléken.

Az alig féltenyérnyi, mindössze 110g "súlyú" PKT-23E aprócska mérete ellenére egy professzionális (ipari) kivitelű pmr készülék, megerősített, IP54 azaz por és fröccsenő víz ellen védett készülékházzal rendelkezik, melyben egy 1450mAh kapacitású LiIon akkumulátor biztosítja a 15 órás üzemidőt. Nagy méretű adásgombja a "hagyományos" készülékektől eltérően az előlapjára került, mely első látásra furcsának tűnhet, de a gyakorlat bebizonyította, hogy a rádió jól átgondolt, ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen és biztonságosan használható. A bekapcsoló gombon kívül mindössze 4db kezelőszerv található a rádión, ezekkel egyszerűen beállítható a használni kívánt rádiócsatorna, a hangerő és minden egyéb funkció, köszönhetően annak, hogy a PKT-23E ékes angolsággal navigál minket a menüjében.

A strapabíró kivitel és a kompakt méret miatt szinte adja magát, hogy milyen célra kiváló választás ez az adóvevő. Jónéhány lovasiskolában használják, ahol az opcionális headsettel szabadkezes üzemmódban is használható. Szállodákban kis mérete és a diszkrét kialakítása miatt kedvelik, a takarító személyzetnek nem kell "extra súlyt" cipelnie, nyakpántra akasztva pedig a hostess-ek is szívesen használják, de akad tv stáb is ügyfeleink között, ahol utasító rendszerként üzemel.

A Kenwood PKT-23E walkie talkie-kat a gyártó alkalmassá tette arra, hogy egy 2017 januártól életbe lépett EU szabályozást (melyről itt olvashatsz) kihasználva egy kiterjeszett frekvencia sávon üzemeljen, azaz a nyolc "szokásos" pmr rádiócsatorna helyett tizenhat rádiócsatornán használható. Az új pmr csatornák (nagy)városi használat során lehetnek hasznosak, ugyanis még kevés készülék használható az új sávon, itt üzemelve tisztább (interferencia mentesebb) vétel és némi hatótávolság növekedés várható.

Készülékcsomag tartalma:

1db adóvevő, 1db LiIon akku, 1db gyorstöltő, 1db ővcsipesz.

42 000 Ft + ÁFA (br. 53 340 Ft)
Kérdés a termékről